gratis e-book

Hoe je structureel tijd vrijmaakt om te sporten en tijd voor reflectie

Hoe Hardlopen en bewegen je Up & Running houdt en weer krijgt


Tegenwoordig wordt iedereen overspoeld met ideaalbeelden, mogelijkheden en kansen. De lat ligt hoog en er lijkt geen ‘ruimte’ om uit die ratrace te stappen. Die ruimte is er wel, maar je voelt verzet om die voor jezelf te pakken. Want wat gebeurt er dan? Wie ben je als alles om je heen wegvalt? Vaak ben je de verbinding met je eigen kern kwijtgeraakt, waardoor je niet meer goed voelt wat je nodig hebt om vanuit je eigen diepste verlangens te leven.

Je weet dat je consequent moet bewegen om gezond te blijven en meer energie te krijgen. Dat is niets nieuws. Maar het is makkelijk om excuses te vinden, zoals “Ik heb gewoon geen tijd” of “Ik ben gewoon te moe”.

Waarom is het zo moeilijk om de gewoonten te implementeren en vol te houden die je nodig hebt om voor een gelukkig, gezond en succesvol leven? En hoe kun je structureel (meer) tijd vrijmaken in je agenda om te blijven sporten en bewegen?

In dit gratis e-book ontdek je hoe je wél in staat bent om met regelmaat te sporten zonder dat het ten koste gaat van je werk, gezinsleven en sociale contacten. En daarnaast tips hoe je het bewegen het beste kunt inpassen in je al volle leven en structureel te reflecteren op jezelf. 

Dankjewel voor je duidelijke ebook. Wel fijn om erachter te komen dat ik veel meer tijd in de week heb dan ik dacht, je tips zijn heel erg bruikbaar. Je verwoord precies wat ik vaak denk, dus dit e-book is voor mij geschreven. Ik snap nu heel goed waarom ik vaker ga sporten en die smoesjes kan ik nu makkelijker onderscheppen. Ik ga zeker met je tips aan de slag en heb nu vertrouwen dat me dat gaat lukken. Echt super.

profile-pic
Fabien Schiereck