Traject

Actief in Balans Thuis


Na dit traject is je resultaat dat je niet alleen zélf lekker in je vel zit (traject meer energie & rust) én ook dat thuis alles lekker loopt.

Actief in balans thuis


Herken je dit bij jezelf? 

 • Je wilt ook thuis in balans zijn
 • Het lukt je steeds minder goed om alle ballen in de lucht te houden
 • Je wilt je gedachten veranderen
 • Je wilt leven in het nu.
 • Je wilt dat ze je thuis ook begrijpen
 • Je stress wordt negatief
 • Je piekert steeds meer

Dit traject is iets voor jou als je worstelt met je privé-werkbalans.

Nu je zelf mentaal en fysiek in balans bent, ga je dit ook toepassen in je thuissituatie én binnen je gezin. Je merkt dat je weer tijd en energie krijgt voor andere dingen. Je gezin merkt hier ook op dagelijkse basis de voortgang.  Je hebt je een eigen structuur eigen gemaakt. Beslissingen nemen, delegeren en loslaten gaan je beter af. Thuis blijf je in alle situaties mentaal en fysiek in balans.

Either you run the day or the day runs you 

Jim Rohn

hoe ga IK TE WERK?


Alleen als je in staat bent bewuste keuzes te maken, ben je in staat je grenzen goed aan te geven.

Eerst werken we aan bewuste keuzes maken en zo bepaal je jouw grenzen.

Als jij actief in balans thuis wilt zijn, dan zul je over moeten gaan tot actie. Als je hetzelfde blijft doen, dan houdt je hetzelfde resultaat. bewegen geeft focus en regie

We kijken samen naar wat je nu al doet en waarom. Zo wordt je je bewust van het wat, vervolgens bepalen we de actie die je vanaf nu kunt gaan doen in jouw specifieke situatie om ook thuis actief in balans te komen.

Stilstaan en reflecteren op het nu, betekent vooruitgang vanaf nu

Nu is het moment om samen met Jessie stil te staan bij jouw situatie en hardop uit te spreken wat er anders kan. Vervolgens ga je dit stap voor stap doen en zo kom je tot ander gedrag wat je tot je doelen brengt.


Als je hetzelfde blijft doen dan houd je hetzelfde resultaat

voor wie is dit traject?


Dit traject is alleen geschikt voor je als je  jezelf tot rust weet te brengen (Traject Meer energie en rust) en weet hoe je dat doet en dat je dit nu thuis gaat implementeren, zodat je ook daadwerkelijk iedere dag de tijd voor jezelf creëert, om bijvoorbeeld te bewegen. En ook dat je voldoende tijd hebt voor je gezin. Zodanig dat al je verschillende rollen voldoende tijd en aandacht hebben.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at ornare arcu. 
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at ornare arcu. 
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at ornare arcu. 
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at ornare arcu. 
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at ornare arcu. 
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at ornare arcu. 
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at ornare arcu. 

wat zeggen anderen over dit traject?


Hoe heb je het traject ervaren? Heel prettig, Jessie is heel kalm, rustig en vriendelijk. Ondertussen praten en hardlopen tegelijk, heb ik als zeer prettig ervaren. Verder voelde ik geen druk dat we snel en/of beter moesten. Wat heb je geleerd van deze coach? Dat je rustig aan hardlopen kunt opbouwen en dit was belangrijk voor mij omdat ik dacht dat je in 1 x moet kunnen hardlopen (dus aan een stuk kunnen doorrennen).Wat vindt je sterke punten aan de manier van hardloop coachen? Het feit dat Jessie naar je toe komt, als een stok achter de deur. En dat je in je eigen buurt kunt hardlopen. Verder ook prettig dat ze coach is en hierdoor vragen stelt waar ik iets mee kan. Jessie heeft meegedacht rondom mijn werksituatie en merkte al snel op dat dat iets was waar ik mee zat. Dat vond ik heel bijzonder. En probeerde me tijdens het rennen daar ook in te begeleiden. Dat was uniek!!

profile-pic
Ines Kuniko Mogami

Het coachtraject heeft me geholpen om met de uitdagingen in mijn werk om te gaan. Ik heb veel geleerd van de coaching bij Jessie: - Ik ben me bewust van mijn commitment en hoge verantwoordelijkheidsgevoel en weet een betere werk/privébalans te handhaven. - Ik geef qua timemanagement en prioriteiten stellen eerder bij mijn leidinggevende aan dat ik het te druk heb en probeer eerder stappen te nemen om minder overuren te werken.- Ik kom beter op voor mijn eigen belangen: die van mijn projecten en in de samenwerking met mijn samenwerkingspartners, met name als deze samenwerkingspartners in mijn allergie opereren. - Ik heb bewust geoefend met handelen volgens de Eisenhower-matrix, en dat zal ik blijven doen. Ik ga door met mijn grenzen duidelijker herkennen en trekken, meer ondersteuning zoeken, minder belangrijke en urgente dingen niet meer doen, meer rekening houden met mijn privé-situatie. - Ik ken mijn signalen die voor een terugval kunnen zorgen en ik weet dan wat te doen. Ik vond het inspirerend hoe Jessie een goede balans heeft gevonden tussen duidelijk zijn in wat ik kan doen, het bespreken van de successen in mijn leertraject en tegelijkertijd respectvol omgaan met elkaar. Ik neem het geleerde verder mee in mijn huidige en toekomstige werk en blijf toepassen en reflecteren op wat we in het coachtraject hebben besproken.

profile-pic
Ulrike Lerche
Policy Advisor International Innovation Cooperation

wat gaan we doen?


Stap

01

Samen zoomen we in op jouw specifieke situatie, welke rollen vervul je nu. In welke aspecten van je thuissituatie heb je naar jouw idee geen goede balans. Stap voor stap bekijken we wat dat eerstvolgende stap is voor verbetering. 

Stap

02

Wat zijn de opties, mogelijkheden en alternatieven die je hebt? Wat zijn de voor- en nadelen? 

Stap

03

Wat ga je nu doen? Welke acties neem je? Welke vaardigheden ga je oefenen?

inclusief bonus

dag/week/maand planning

Je ontvangt een planningstool die je voor jezelf kunt gaan gebruiken.

Twijfel je nog of dit traject wel bij je past?

Twijfel je nog of dit is wat jij nu nodig hebt, of wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie? Ik bied je een gratis coachgesprek aan. Voordat we elkaar via ZOOM ontmoeten, vraag ik je om en aantal vragen te beantwoorden, zodat ik goed voorbereid het gesprek met jou inga. Op deze manier is ons gesprek echt waardevol!

Maak alvast een afspraak en beantwoord de vragen via onderstaande knop.