gratis masterclass

PAKKENDE TITEL

datum en tijd:

02-07-2021

van 10:00u tot 11:00u

00
dagen
.
 
00
uen
.
 
00
minuten
.
 
00
seconden

You missed out!

wat leer je in deze masterclass?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas quam purus, vehicula ut mauris sed, vestibulum laoreet felis. Duis vitae laoreet ipsum. Curabitur condimentum, eros in imperdiet volutpat, odio diam scelerisque ex, sit amet facilisis dolor quam et mauris. Praesent diam turpis, porttitor sed mi blandit, rhoncus dictum massa. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Curabitur ac enim non enim euismod bibendum. Ut aliquam mauris nec ante maximus, ac gravida lorem consequat. Aliquam erat volutpat. Suspendisse pellentesque maximus dolor in interdum.

Use this section to highlight the main features and/or main benefits of your product.

Use this section to highlight the main features and/or main benefits of your product.

Use this section to highlight the main features and/or main benefits of your product.

Use this section to highlight the main features and/or main benefits of your product.

Use this section to highlight the main features and/or main benefits of your product.

Use this section to highlight the main features and/or main benefits of your product.

Ervaringen

wat zeggen anderen over deze masterclass...?

profile-pic

Meer realistisch te kijken naar mijn beschikbare tijd en wat ik daarin kan doen

Als moeder en als freelancer die overal en altijd kan werken, merkte ik dat ik veel wilde, maar dat er voor mijn gevoel te weinig uit mijn handen kwam. Dat leverde me de nodige frustraties op. Jessie heeft me geholpen mijn werk- privébalans op orde te krijgen. De coachingsessies vonden vaak buiten plaats, al wandelend in het Amstelpark. Zo haalde ik meteen een frisse neus, erg fijn! Jessie liet me kijken naar wat ik allemaal wel deed, zette me met leuke oefeningen (die we in het park uitvoerden, gelukkig bijna geen huiswerk) aan het denken over waar ik naartoe wilde en heeft mij geholpen om meer realistisch te kijken naar mijn beschikbare tijd en wat ik daarin kan doen. Hierdoor zit ik veel beter in mijn vel. Ik heb de gesprekken met Jessie als zeer prettig ervaren. Jessie is praktisch, professioneel en zet je op een goede manier aan het denken. Daarnaast is het ook nog eens een heel leuk en fijn mens!

Marjolein de Bruijn , Eigenaar Echte Gerechten
profile-pic

Jessie is zeer betrokken in het gehele traject

Ik ben zeer tevreden over de coachsessies met Up & Running Coach. Jessie is zeer betrokken in het gehele traject. Ze weet duidelijk vertrouwen te wekken en mij te helpen in het vinden van mijn antwoorden. Ze heeft mij geholpen om richting te geven en ze fungeert als een sparringpartner zonder vooroordelen. Je bent professioneel en vertrouwelijk. Warm en geïnteresseerd. Het traject is een maatwerktraject geweest in de zin dat wij snel na de eerste sessie verhuisden naar Singapore. Het is voor mij opvallend dat we ondanks de beperking, het niet fysiek bij elkaar in een ruimte zitten, het heel goed is gelukt om mijn doelen te bereiken en te helpen om dit te sturen.

W. Boerrigter , Directeur VVE Centraal/ Blue Orange Participaties
profile-pic

Het coachtraject heeft me geholpen om met de uitdagingen in mijn werk om te gaan. Ik heb veel geleerd van de coaching bij Jessie:
- Ik ben me bewust van mijn commitment en hoge verantwoordelijkheidsgevoel en weet een betere werk/privébalans te handhaven.
- Ik geef qua timemanagement en prioriteiten stellen eerder bij mijn leidinggevende aan dat ik het te druk heb en probeer eerder stappen te nemen om minder overuren te werken.
- Ik kom beter op voor mijn eigen belangen: die van mijn projecten en in de samenwerking met mijn samenwerkingspartners, met name als deze samenwerkingspartners in mijn allergie opereren.
- Ik heb bewust geoefend met handelen volgens de Eisenhower-matrix, en dat zal ik blijven doen. Ik ga door met mijn grenzen duidelijker herkennen en trekken, meer ondersteuning zoeken, minder belangrijke en urgente dingen niet meer doen, meer rekening houden met mijn privé-situatie.
- Ik ken mijn signalen die voor een terugval kunnen zorgen en ik weet dan wat te doen. Ik vond het inspirerend hoe Jessie een goede balans heeft gevonden tussen duidelijk zijn in wat ik kan doen, het bespreken van de successen in mijn leertraject en tegelijkertijd respectvol omgaan met elkaar. Ik neem het geleerde verder mee in mijn huidige en toekomstige werk en blijf toepassen en reflecteren op wat we in het coachtraject hebben besproken.

Ulrike Lerche , Policy Advisor International Innovation Cooperation

volg mij op

mijn naam is

Jessie Klinkenberg

Ik ben Jessie Klinkenberg, gecertificeerd coach en Runningtherapeut. 

Als coach begeleid ik ambitieuze werknemers om letterlijk in beweging te komen en samen stappen te zetten waardoor ze het beste uit zichzelf te halen en hun ambities en dromen waar te maken. Dat doen we veelal wandelend. 

Door op een liefdevolle manier mee te kijken en ook door kritische vragen te stellen en te confronteren komt er inzicht en kan ze op basis daarvan iedere keer direct tot actie overgaan.