ervaringen

Wat zeggen anderen over mijn trainingen?

We stellen jouw feedback zeer op prijs, immers... alleen met jouw feedback kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

meer realistisch te kijken naar mijn beschikbare tijd en wat ik daarin kan doen

Als moeder en als freelancer die overal en altijd kan werken, merkte ik dat ik veel wilde, maar dat er voor mijn gevoel te weinig uit mijn handen kwam. Dat leverde me de nodige frustraties op. Jessie heeft me geholpen mijn werk- privébalans op orde te krijgen. De coachingsessies vonden vaak buiten plaats, al wandelend in het Amstelpark. Zo haalde ik meteen een frisse neus, erg fijn! Jessie liet me kijken naar wat ik allemaal wel deed, zette me met leuke oefeningen (die we in het park uitvoerden, gelukkig bijna geen huiswerk) aan het denken over waar ik naartoe wilde en heeft mij geholpen om meer realistisch te kijken naar mijn beschikbare tijd en wat ik daarin kan doen. Hierdoor zit ik veel beter in mijn vel. Ik heb de gesprekken met Jessie als zeer prettig ervaren. Jessie is praktisch, professioneel en zet je op een goede manier aan het denken. Daarnaast is het ook nog eens een heel leuk en fijn mens!

profile-picMarjolein de Bruijn

Jessie is heel betrokken en toont echt interesse

Jessie is heel betrokken en ze toont echt interesse. Het vertrouwen was er al vanaf het begin, omdat ik Jessie heb leren kennen als iemand die oprecht is en een luisterend oor biedt. Je bent zeer toegankelijk en open in je communicatie. Ik vind dat je mensen een veilig gevoel geeft om zich bloot te geven. In mijn geval was dit als praten tegen een goede vriendin/ zus. Wel eentje die zonder oordeel luistert, kritische vragen stelt en je zelf tot een conclusie laat komen. Mijn hoofddoel was om een baan te vinden en dat heb ik bereikt. Ik had ook als doel om mijn privé en werk leven beter te scheiden. En ook daar heb ik grote stappen voorwaarts bereikt.

profile-picFatima, Deutsche Bank

Jessie is zeer betrokken in het gehele traject

Ik ben zeer tevreden over de coachsessies met Up & Running Coach. Jessie is zeer betrokken in het gehele traject. Ze weet duidelijk vertrouwen te wekken en mij te helpen in het vinden van mijn antwoorden. Ze heeft mij geholpen om richting te geven en ze fungeert als een sparringpartner zonder vooroordelen. Je bent professioneel en vertrouwelijk. Warm en geïnteresseerd. Het traject is een maatwerktraject geweest in de zin dat wij snel na de eerste sessie verhuisden naar Singapore. Het is voor mij opvallend dat we ondanks de beperking, het niet fysiek bij elkaar in een ruimte zitten, het heel goed is gelukt om mijn doelen te bereiken en te helpen om dit te sturen.

profile-picW. BoerrigterDirecteur VVE Centraal/ Blue Orange Participaties